Kuvassa osa uudesta hallituksesta 2019

Varajäsenet:

Leena Asikainen (2019-2020)

Tarja Isoviita (2019-2020)

Yhdistyksen hallituksen tavoitat sähköpostitse myös sivun vasemmassa laidassa olevalla lomakkeella kuvan vieressä.

Ihoyhdistyksen sähköposti: ihoyhdistys@gmail.com

Ihoyhdistyksen Facebook-sivu: www.facebook.com/Ihoyhdistys/

Ihoyhdistyksen blogi: http://ihoyhdistys.simplesite.com/

Ihoyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja 2020 - 2021

Puheenjohtajan terveiset:

Yhdistyksen puheenjohtaja Sara Tähtinen on Oulusta ja hän on ollut yhdistystoiminnassa mukana useita vuosia sekä toiminut erilaisissa vapaaehtoistyön tehtävissä.

Hänen ajatuksensa on tuoda Ihoyhdistystä esille koko Suomen, koska yhdistys on valtakunnallinen ja pitää sisällään monia harvinaisia ihosairauksien diagnooseja.Toiveena on tavata ihmisiä, jotka etsivät yhteenkuuluvuutta sekä vertaistukea oman diagnoosinsa myötä.

Yhä vielä tänäkin päivänä tulee paljon ihmisiä vastaan, jotka eivät tiedä kolmannen sektorin toiminnasta eli vapaaehtoistyöstä. Otamme joukkoomme mielellään lisää aktiiveja, jotka mahdollistaisivat helpommin tapahtumien järjestämisenkin ympäri Suomen, miettii Sara.

Yhdessä on mukava toimia ja saamme myös äänemme kuuluviin paremmin!

Yhteyden suoraan Saraan saa:  sara.iho@hotmail.com

tai yhdistyksen sähköpostiin:    Ihoyhdistys@gmail.com